X

Bonet, Neus

Barcelona, 1959

Currículum radiofònic

Comença la seva trajectòria radiofònica a Ràdio Reus, d’on passa a Ràdio Salou, Ràdio Popular de Reus i Cadena 13. Allà hi va dirigir i presentar el programa ‘La 13 en forma’. Neus Bonet té un paper destacat en l’inici de Catalunya Informació el 1992. Entre el 1988 i el 1999 treballa a Catalunya Ràdio, on és editora i presentadora del ‘Catalunya matí’, sotsdirectora de l’informatiu ‘Catalunya vespre’ i presentadora del magazine de tarda ‘L’aparador’ , durant cinc temporades. També presentà el programa ‘Mites del segle XX’.

Del 1999 al 2005 forma part del projecte radiofònic Ona Catalana, en el disseny i la creació dels serveis informatius i els programes. Durant 4 anys va ser directora de continguts, feina que durant dos anys compagina amb la de presentadora i directora del magazín matinal ‘Accents’.

Directora de programes de Catalunya Ràdio des del 2005, la temporada 2008-2009 dirigeix i presenta el programa ‘El matí de Catalunya Ràdio’. La temporada 2013-2014 és editora i presentadora de l’informatiu ‘Catalunya Migdia’ de Catalunya Ràdio. Actualment dirigeix i presenta els serveis informatius del cap de setmana.

Entre els seus guardons destaca el premi al millor professional de Ràdio Associació de Catalunya.

Àudios

El Matí de Catalunya Ràdio: Rutes literàries - Catalunya Ràdio, 2008
El matí de Catalunya Ràdio: Congrés delictes informàtics - Catalunya Ràdio, 2008

FONTS

Foto: autoria desconeguda

Text: informació proporcionada per Neus Bonet

Àudios: arxiu sonor de Catalunya Ràdio

tornar