X

Bruch, Araceli

Manlleu (Osona), 1953

Currículum radiofònic

Comença als anys 70 a Ràdio 4, on està 10 anys (del 1976 al 1986) participant del programa de normalització lingüística ‘Català per tothom’, escrit, dirigit i conduït en diferents etapes per Rosa Victòria Gras, Xavier Bru de Sala, Narcís Garolera i David Cirici. A la mateixa època, intervé en diversos papers dramàtics al programa ‘Radiodrames’ a les ordres de Ricard Palmerola i Lluís Pruneda.

L’any 1987 treballa per a Catalunya Ràdio. Concretament, participa al repartiment de la novel·la ‘Incerta glòria’ de Joan Sales. El 2007 Bruch comença a COM Ràdio, on de setembre de 2007 a juliol de 2008 participa setmanalment, com a tertuliana, al programa ‘Icult’. També participa setmanalment en aquest mateix programa amb l’espai personal “Dones de cultura”, una secció dedicada a l’actualitat de la cultura feta per dones a la ciutat de Barcelona.

L’abril de 2009, coincidint amb la cloenda de l’Any Rodoreda, participa de la gravació de ‘La sala de les nines’. La darrera intervenció radiofònica fins la data d’Araceli Bruch és el 17 de desembre de 2018 al programa ‘Entre caixes’ de Catalunya Ràdio amb ‘Una tarda amb Margarida Xirgu’, amb motiu de l’Any Xirgu.

Àudios

Una tarda amb Margarida Xirgu - Catalunya Ràdio, 2018

FONTS

Foto: autoria desconeguda

Text: informació proporcionada per Araceli Bruch

Àudio: arxiu sonor de Catalunya Ràdio

tornar