X

Compta, Eva

Barcelona, 1980

Currículum radiofònic

Comença el 1998 fent col·laboracions a Ràdio Gràcia, fins el 2000. El 2003 fa una secció de viatges al programa ‘Mediterràdio’ de Catalunya Cultura. El 2004 fa una secció al magazín matinal ‘Estiu per emportar’ dels caps de setmana de Catalunya Ràdio. I simultàniament fa redacció, edició i locució de l’’Informatiu del Migdia’ de Ràdio Tiana. Des del setembre del 2005 fins al juliol del 2007 treballa a Catalunya Cultura.

Des del setembre del 2007 fins al setembre del 2009, fa locució a Catalunya Informació i després redacció a la secció de Societat. Des del setembre del 2009 fins al setembre del 2012 realitza una especialització de policial, a la secció de societat. Del 2012 al 2015 s’ocupa de l’edició dels informatius de Catalunya Ràdio i la coordinació de Catalunya Informació.

Fins a finals de 2013, edita i presenta l’informatiu del matí, inclòs al programa ‘El Suplement’. I, després, fa l’edició i presentació de l’Informatiu del Migdia de Catalunya Ràdio. També edita i presenta “L’Entrevista” de Catalunya Informació. Actualment  treballa als informatius de Catalunya Ràdio i Catalunya Informació.

Àudios

L'entrevista: Albert Rivera - Catalunya Informació
L'entrevista: Carles Puigdemont - Catalunya Informació
L'entrevista: Muriel Casals - Catalunya Informació
Catalunya Migdia - Catalunya Ràdio
Catalunya Vespre - Catalunya Ràdio
Absolució de Lluís Corominas - Catalunya Informació
Reportatge bomberes

FONTS
Foto: autoria desconeguda
Text: informació proporcionada per Eva Compta
Àudios: arxiu sonor de Catalunya Ràdio

tornar