X

Lluch, Marga

Barcelona, 1962

Currículum radiofònic

Ha treballat sempre a RNE, des que comença com a ajudant de producció mentre estudia la carrera el 1983 fins a l’actualitat. Un dels primers espais és ‘Fora dubtes’ de Ràdio 4, però no entra en plantilla com a redactora d’esports fins el 1987. Des d’aleshores ha compaginat els informatius esportius, com a editora de l’’Edició migdia esports’ de RNE Catalunya, amb la direcció i presentació de diversos programes esportius, però també magazins o d’altres temàtiques com la música clàssica. Ha cobert quatre Jocs Olímpics per a RNE i d’altres competicions internacionals com Mundials de natació o de gimnàstica, Copes Davis de tennis o curses ciclistes per etapes com la ‘Vuelta a España’ o el ‘Giro d’Itàlia’.

En d’altres àmbits, cal destacar que va presentar durant tres temporades el programa operístic ‘Gran Gala’, que havia creat, dirigit i presentat durant 30 anys el seu pare, Joan Lluch.

Actualment, és l’editora de l’’Edició migdia esports’ que s’emet conjuntament a Ràdio 4, Radio 5 i RNE en desconnexió per Catalunya. També dirigeix i presenta el programa diari ‘Més que esport’ a Ràdio 4 i el setmanal ‘L’hora clàssica’ els diumenges amb el crític musical Javier Pérez Senz.

Àudios

Més que esport - Ràdio 4,
L'hora clàssica - Ràdio 4, 2011

FONTS
Foto: Carlos Cid
Text: informació proporcionada per Marga Lluch
Àudios: arxiu sonor de RNE

tornar