X

Majadas, Gema

Contreras (Plana d'Utiel, València), 1962

Currículum radiofònic

Comença el 1981 com a realitzadora de programes en directe a Radio España de Barcelona-Cadena Catalana. Poc després, dirigeix i presenta els programes de Ràdio Tràfic ‘La estación’ i ‘La tierra de las mil danzas’. A finals dels anys 80, és reportera d’exteriors d’’Arús con leche’ (Ondas, 1990).

L’estiu de 1994 substitueix Júlia Otero al capdavant de ‘La radio de verano’ i, també per aquella època, és codirectora de ‘Tarde de todos’, que inicia les emissions d’Onda Rambla. Més tard, elabora reportatges per als programes ‘La ciudad es un millón de cosas’ de Luis Arribas Castro, ‘Protagonistas de Luis del Olmo i ‘Ara no toca’ de Miquel Giménez, entre d’altres.

L’estiu del 2000 presenta ‘Les tardes a COM Ràdio’ i, del 2000 al 2003, és responsable de la unitat mòbil d’’Els Matins amb Josep Cuní’ i ‘Els migdies amb Jordi Duran’ a Ona Catalana. Més endavant, fa de corresponsal a Catalunya del programa ‘Te doy mi palabra’ d’Onda Cero, dirigit per Isabel Gemio, que ella mateixa presenta l’estiu de 2006. Del 2006 al 2009 és presentadora del magazín d’Onda Cero Catalunya ‘Això no és tot’.

Àudios

Los musicales - Cadena Catalana, 1980's

FONTS
Foto: autoria desconeguda
Text: informació proporcionada per Gema Majadas
Àudios: arxiu Malla/Mascaró

tornar