X

Ramon, Marta

Barcelona, 1984

Currículum radiofònic

Comença el 2007 a la Cadena SER, on acabava de néixer Ona FM, amb molt protagonisme per als esports. La redacció abastia la programació d’Ona FM, de SER Catalunya i de la Cadena SER a nivell estatal i allà Marta Ramon participa a totes les edicions de La Graderia, SER Esports, SER Deportivos, Hora 25 Deportes, etc.

Després d’una breu estada, de tres mesos, a RNE, torna a la SER Catalunya, on s’està del 2008 al 2016. Forma part de la redacció d’esports amb tasques de producció, edició i locució de programes com Els esports a Hora 25, SER Esports, Tercera Gradería, etc. També va ser micròfon autònom dels partits de l’Espanyol a Carrusel Deportivo. A més, del 2012 al 2016 dirigeix, edita i presenta el programa diari d’esports La Graderia.

El 2016 fitxa per RAC1, on treballa encara avui: des de l’estiu del 2016 és la micròfon autònom dels partits del Barça masculí en totes les competicions a El Barça juga a RAC1 i segueix l’actualitat diària del Barça per abastir tots els programes de RAC1, especialment el Primer Toc i el Tu Diràs. Ha cobert fins ara tres gires del Barça: dues als Estats Units i una al Japó. També ha tingut seccions al programa Islàndia i a La primera hora, de RAC 105.

A més, i des de l’estiu del 2019, al Via Lliure destiu, co-edita l’espai de crítica feminista La jaula de las locas, amb Maria Cusó i Gemma Herrero.

Àudios

El Món a RAC1: Diari d'Arabia - RAC1, 2020
El Món a RAC1: Elles - RAC1, 2021
El Món a RAC1: l'èxit de la Champions- RAC1, 2021

FONTS
Foto: promocional RAC1
Text: Informació proporcionada per Marta Ramon
Àudios: podcasts de RAC1

tornar