X

Orúe, Eva

Zaragoza, 1962

Currículum radiofònic

Comença el 1982 com a productora d”Hora Punta’, a Radio Cadena Española, amb Luis del Olmo, que un any després l’incorpora al seu equip de ‘Protagonistas’ (COPE), on treballa fins el 1988. A continuació (1988-89) marxa de corresponsal a Londres i, seguidament (1989-1991), a París.

El 1992 s’incorpora a Onda Cero Radio com a sotsdirectora de l’informatiu matinal ‘Al dia’, dirigit per Javier González Ferrari i, d’allà, és destinada a Moscou, on s’està tres anys fent de corresponsal. El 1995 viatja de nou a París i, en tornar, inicia una etapa viatgera com a corresponsal per tota Espanya, col·laborant amb ‘La Rosa de los Vientos’, de Juan Antonio Cebrián (Onda Cero Radio) i ‘A toda radio’, de Marta Robles. 

L’any 2000, treballant en premsa escrita, fa col·laboracions a Onda Cero Radio, al programa Esta boca es mía’. L’estiu de 2006 dirigeix i presenta el magazín de tarda de Punto Radio, en substitució de Concha García Campoy. Més endavant, ha estat col·laboradora de diversos programes de ràdio, com ‘Protagonistas’ i ‘Más de uno’  (Onda Cero), ‘De costa a costa’ (Punto Radio), ‘Hoy por hoy’ i ‘La Ventana’ (Cadena SER) o ‘De la noche al día’ (RNE). 

Àudios

Campoy en su punto - Punto Radio, 2006

FONTS
Foto: rtve.es
Text: informació proporcionada per Eva Orúe
Àudio: Punto Radio

 

tornar